Besøg vores gårdbutik

Garagen er fyldt med masser af spændende ting. Gamle møbler, der er blevet restaurerede, Retro-ting, kaffe- og spisestel. Det gamle. Det finurlige. Det sjove. Det søde. Det spændende. Der er noget for enhver smag.

Butikken hedder Frk. Fugls Finurligheder, og den kan følges på Instagram. Navnet kommer i al sin enkelthed af, at jeg hele mit liv har været glad for fugle. Og så elsker jeg at lege med ord f.eks. at samme forbogstav går igen. Og endeligt, så er det ikke en butik med metervarer. Det er varer med historie, der er sjove, der er håndlavet, der er spøjse – kort sagt en butik fyldt med finurligheder. For nogen er der total flash back til barndommen, når 70’er tingene bliver fundet. For nogen bliver drømmen om sommerhus vagt til live, når de finder alle de ting og møbler, de gerne vil indrette det med.

Og apropos indretning. Så har jeg gjort meget ud af, at der skal være en oplevelse af gå rundt i butikken. Du kan være sikker på, at starter du en vej rundt, så falder du over noget, men når du så går den anden vej rundt, så ser du noget andet. Og igen apropos indretning, så har jeg inddraget et gammelt karlekammer, men jeg har bevaret det gamle tapet, hvor det har været muligt.

Der er ingen fast åbningstid. Jeg annoncerer på hjemmesiden, Instagram og Facebook, hvornår der er åbent. Men I kan altid kontakte mig, for hvis jeg er hjemme, så åbner jeg bare. Eller vi kan aftale en tid, hvor I kan komme forbi.

Comments are closed.