Rør blot ikke ved min gamle jul …………

Kære venner,

Tiden går – og den går hurtigt – og vi nærmer os nu med hastige skridt julen.

Men sikke nu nogle år, vi har været igennem her de seneste år. Coronanedlukninger 2 år i træk, og nu står vi i en situation, som vi aldrig havde tænkt skulle ramme os her i lille Danmark. Men selvom verden er i forandring, så vil vi i hvert tilfælde leve op til strofen i den gamle julesang: ” rør blot ikke ved min gamle jul”. Vi har tænkt os at holde traditionerne ved lige, pynte op til en hyggelig julestue fyldt med lækre hjemmekreerede ting (træskærerarbejde, dekorationer, strik og håndarbejde, malede sten) og have butikken fyldt med julenisser, juleduge, figurer og alt andet i jul kombineret med mange fine ting til gaveideer.

Vi vil stadig byde på glögg, hvis du har købt juletræ, og du kan købe æbleskiver og varm kakao. Sådan er planen – men vi er nødt til at justere og opdatere hen ad vejen, alt efter hvordan verden ser ud (Corona), og elpriserne arter sig – men vi vil gøre alt for – at vi igen kan være give jer julehygge og håber igen på strofen fra julesangen: ”sikken voldsom trængsel og alarm”.

Håber vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *