Tradition og fornyelse

Julen bygger på traditioner. “Rør blot ikke ved min gamle jul”, som der synges i en af julesangene. Og det er jeg helt enig i. Eller sådan for det meste, for der kommer sådan lidt efter lidt nogle ændringer år efter år. Lidt nyt julepynt. En rødkålssalat. Pakkeleg. Men grundstammen forbliver den samme – juletræ, gaver, familie, and, flæskesteg, rødkål, brune og hvide kartofler og ris alamande. Og dog. I år skal vi – på grund af min dejlige svigerdatter – også forsøge os udi den vegetariske julemad – så det er tradition med fornyelse.

Og sådan er det også i år hos Aaregaard. Sidste år måtte vi forny os pga. Coronarestriktioner – og det ved vi jo reelt ikke, om vi kommer til igen i år. Og så har vi i år lavet et nyt tiltag. En konkurrence for børnene. Løser de opgaven, så får de en lille slikpose – og er samtidigt med i hovedpræmien om et gavekort. Så hos os – tradition (træer, hygge, julestue og familie) og fornyelse (konkurrence for børnene). 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *